FREDDIE MERCURY’İ RAMI MALEK CANLANDIRACAK – Karaköy Mono

Müzisyen Freddie Mercury’nin hayatını anlatacak olan filmin oyuncu kadrosu belli oldu.


Efsane İngiliz rock grubu Queen’in vokalisti, müzisyen Freddie Mercury’nin hayatı beyazperdede anlatılacak. 9 yıldır çekilmesi planlanan ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen film için geri sayım başladı. Mercury’nin hayatını anlatacak olan biyografik filmde Queen üyelerini canlandıracak oyuncular belli oldu.

CNN Türk’ün, Ultimate Classic Rock’tan derlediği habere göre, Bryan Singer’ın yöneteceği “Bohemian Rhapsody” filminde Freddie Mercury’yi fenomen dizi Mr. Robot’tan tanınan Rami Malek canlandıracak. Queen’in direk üyeleri Brian May’i Gwilym Lee, Roger Taylor’ı Ben Hardy, John Deacon’ı ise Joe Mozello canlandıracak.

Rami Malek’ten önce Freddie Mercury’yi Sacha Baron Cohen’in canlandırması planlanıyordu. Ancak Cohen, 2013 yılında projeden ayrıldı. Queen’in yaşayan üyeleri Roger Taylor ve Brian May, Rami Malek için “Rami harika bir seçim ve kendini projeye adadı. Freddie’yi adeta yaşıyor ki bu harika bir şey” dedi.

Proje 9 yıldır hayata geçmeyi bekliyor. Filmin senaryosunu Theory Of Everything’in de yazarı olan Anthony McCarten üstlendi. Filmin vizyon tarihi,  25 Aralık 2018 olarak planlanıyor.