“İMA NEW GEN DEFİLESİ” – Karaköy Mono

İstanbul Moda Akademisi’nin
genç yetenekleri ikinci kez podyumda

Sonbahar Kış 2019 /20
21 Mart Perşembe, Zorlu PSM’ de

Modayla ilgili tüm alanlarda yenilikçi ve modern bir yaklaşımla eğitim faaliyetlerini yürüten Türkiye’nin en yetkin moda okullarından İstanbul Moda Akademisi’nin, genç ve yetenekli tasarımcıları, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul‘da koleksiyonlarını sergiliyor.

İMA “Moda Tasarımı Lisans ve Master Class Programları” mezunları arasından Muhammed İloğlu, Sümeyye Başbuğu ve Şebnur Günay, jüri değerlendirmesi sonucu seçilerek Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında ikinci kez New Gen defilesine çıkmaya hak kazandı.

ISTANBUL, TURKEY – SEPTEMBER 12: Designers from Istanbul Moda Akademisi walk the runway at the New Gen by Ima show during the Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week at Zorlu Performance Hall on September 12, 2018 in Istanbul, Turkey. (Photo by Ekrem Serif Egeli/Getty Images for IMG)

New Gen Tasarımcılarının 2019/20 Sonbahar Kış koleksiyonları 21 Mart Perşembe günü saat 18.30’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek New Gen by İMA defilesiyle sunulacak. Muhammed İloğlu – Knight Of Cups, Sümeyye Başbuğu – Strong Soul, Şebnur Günay – Kekoizm temalarıyla 10’ar parça olmak üzere toplam 30 tasarımını sektörün beğenisine sunacak.

İstanbul Moda Akademisi, deneyimleyerek öğrenme çerçevesinde geliştirilen ve yaratıcılığı destekleyen metodolojisiyle gençlere hayalindeki moda kariyeri için birçok fırsat sunuyor. Sektöre kazandırdığı 10 binin üzerinde mezunuyla genç yetenekleri her sezon Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da destekliyor ve hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına olanak sağlıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar Kış New Gen defilesinin koreografisi Öner Evez imzası taşıyor. Defilenin makyaj sponsoru Mac olurken saç tasarımı Wella tarafından yapılacak.

İMA New Gen Defilesi

Tarih21 Mart Perşembe

Saat18:30

MekanZorlu PSM